Beste bezoeker,

Welkom op onze internetsite. Op deze site vindt u informatie over de verhuur van drie vakantiehuizen in twee verschillende landen.

We bieden u aan:

De vakantiehuizen zijn in particulier bezit. Het verhuren van vakantiehuizen is ontstaan uit liefhebberij en is geheel in eigen handen. Hierdoor zijn de vakantiehuizen voor een relatief laag bedrag te huur. Het is onze persoonlijke manier van zakendoen die door de meeste klanten als prettig wordt ervaren. Dit werkt mee aan het gevoel om thuis te komen en je thuis te voelen in het vakantiehuis.

Het navigeren op deze site

Door bovenin het scherm op een foto te klikken gaat u naar de informatie over het desbetreffende vakantiehuis. Deze foto's blijven voor u beschikbaar om op ieder gewenst moment om te schakelen naar een ander vakantiehuis. Aan de linkerkant van uw scherm zal de navigatie voor het geselecteerde vakantiehuis verschijnen. Als u op de link Hoofdmenu klikt komt u weer terug op deze pagina.

Als u meer informatie over ťťn of meerdere huizen wilt ontvangen, een reservering of een boeking wilt doen, dan kunt u in het menu van de ieder vakantiehuis klikken op de link Contactformulier.

Ons email adres is mijnvillas@mijnvillas.nl.

Ons telefoonnummer is 06 - 53 42 52 40 (alleen s'avonds en in de weekeinden bereikbaar).